Persoon aangehouden voor verboden wapen bezit

27/05

©LT

27/05

©LT

27/05

©LT

27/05

©LT

27/05

©LT

Wellerlooi – Woensdagavond omstreeks 18.00 uur kreeg de politie een melding dat er schoten gehoord waren aan de Catharinastraat in Wellerlooi. Ter plaatse bleek het te gaan om een gaspistool. De politie is hierop met veel voertuigen waaronder een hondegeleider gaan rijden. De politie had allemaal de zware kogelwerende vesten aan. Er is 1 Poolse man aangehouden voor verboden wapen bezit, deze is op het politiebureau verhoord. Na het verhoor is hij weer in vrijheid gesteld. Het gaspistool is in beslag genomen. Wat de gevolgen zijn voor de man is nog niet bekend.

Als er een vuurwapen bij een incident betrokken is dan is de politie altijd extra alert. Het is bijna niet te zien of er sprake is van een nepvuurwapen of niet. Nepvuurwapens zijn dan ook verboden.

Meer info over Nepvuurwapens en de regelgeving vind u hier.