Brandweer rukt uit voor brand in rietendak Swolgen

28/03

Foto LT

28/03

Foto LT

28/03

Foto LT

28/03

Foto LT

28/03

Foto LT

28/03

Foto LT

28/03

Foto LT

Swolgen – Zondagavond omstreeks 18.05 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Mgr. Aertsstraat in Swolgen. Ter plaatse bleek de brand ontstaan te zijn bij de schoorsteen en doorgeslagen in het rieten dak omstreeks 19.05 uur werd het sein brandmeester gegeven. De brandweer is met 2 blusvoertuigen 1 hoogwerker en een waterwagen ter plaatse. De brandweer heeft de pannen op de nok van het dak eraf moeten halen om de brand te bestrijden. De Mgr Aertsstraat is in beide richtingen gesloten voor verkeer. De bewoner van het pand is ter plaatse gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Bij de brand is veel rook vrij gekomen, de rook is inmiddels minder geworden.