Autobrand blijkt brandstichting. Politie zoekt getuigen

22/03

Foto: Maikel de Hoog

Venray – De politie is op zoek naar getuigen van brandstichting bij een auto. De auto ging vorige week maandag (15 maart) in vlammen op aan de Heuvelaar.

Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het brandstichting betreft. Bij de brandstichting zouden minimaal twee personen zijn betrokken meldt de politie. Het tweetal is aangekomen te voet via de St. Jozefweeg, na de brandstichting gingen zij er rennend vandoor terug in dezelfde richting.

De politie is ook op zoek naar inzittende(n) van een personenauto die vlak voor de brand (rond 21:00) over de Heuvelaar hebben gereden.

De politie roept op om mensen in de regio van de Heuvelaar die een camera hebben de beelden van maandagavond 15 maart te bekijken. Heeft u iets gezien of andere relevante informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Zaaknummer: 2021039262.

Klik hier voor eerdere berichtgeving.