Het bleef rustig na oproep tot rellen Venray, 2 aanhoudingen

30/01

©LT

30/01

©LT Aanhouding Oude Oostrumseweg

30/01

©LT Aanhouding bij Albert Heijn

30/01

©LT Voertuig Controle Albert Heijn

30/01

©LT

Venray – Zaterdag tijdens de noodverordening in Venray zijn 2 personen aangehouden 1 persoon omstreeks 16.00 uur aan de Oude Oostrumseweg in verband met overtreden van de noodverordening, deze man is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Venlo. Omstreeks 19.45 uur is er een persoon aangehouden die nog de nodige dingen open had staan deze is aangehouden op de parkeerplaats van de Albert Heijn. Beide personen zijn aangehouden na een voertuig controle. Verder bleef het rustig in Venray.
De politie was druk bezig met mensen op straat te controleren, ze werden hierbij ondersteund door de Mobiele Eenheid, handhaving en straatcoaches.  Die begonnen de dag met een overleg op het gemeentehuis.

Ook was er een fietsenzaak aan de Langstraat die een trekker voor zijn pand had gezet om zo zijn pand te beschermen.