Duitse toeristen volop op de been

06/04

©LT

06/04

©LT

06/04

©LT

06/04

©LT

06/04

©LT

06/04

©LT

Regionaal – Zondagmiddag was het weer vrij druk in parken en op straat, mensen pakten massaal de fiets of gingen aan de wandel.

Er waren vooral veel Duitsers die naar Nederland waren gekomen om hun tijd te verdrijven. In de parken hoorde je veel Duitse taal. Ze zochten ook of er plaatsen waren waar ze koffie konden drinken. Helaas voor hen is alles dicht, de terrassen zijn ingewikkeld met afzetlint.

De parkeerplaatsen bij wandelgebieden in Well stonden nagenoeg vol. Naast de Oosterburen waren er ook redelijk wat Nederlanders die een ommetje gingen maken. Hier werd zoveel mogelijk de regels in acht genomen om afstand te houden.

In andere delen van het land spreken verschillende burgemeesters dat het redelijk rustig was. Er zijn wel diverse bekeuringen uitgedeeld overal maar de meeste mensen leken zich toch te houden om thuis te blijven.

Volg ons landelijk Facebookkanaal door hier te klikken en blijf op de hoogte van nieuws uit het hele land.

Lees ook:

Duitsland gaat waarschijnlijk grenzen sluiten door coronavirus

Boetes uitgedeeld op te drukke Waalkade

Aantal mensen in natuur lijken mee te vallen