Appartement brand uit in Venray

06/03

©MdH

06/03

©MdH

06/03

©MdH

06/03

©MdH

06/03

©MdH

Venray – Vrijdagmiddag omstreeks 16.00 uur is er een brand uit gebroken in appartementencomplex Schuttersveld in Venray. Er werd al snel opgeschaald naar een grote brand (GRIP 1), dit door de omvang van het pand en de hevigheid van de brand. De bewoners zijn opgevangen in een nabij gelegen wijkcentrum. Bij de brand is de bewoner zwaar gewond geraakt. En is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brand was op de 2e etage, en was na zo`n 45 minuten gedoofd. Bij de brand is asbest vrijgekomen maar is bij de flat neergedwarreld. Er word een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Er zijn drie appartementen onbewoonbaar verklaard, voor deze bewoners word andere woonruimte geregeld.