Ernstig ongeval Raadhuisstraat; motorrijder overleden

16/06

©LT

16/06

©LT

16/06

©LT

16/06

©LT

16/06

©LT

Venray – Zondagmiddag omstreeks 16.00 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Raadhuisstraat in Venray. Ter plaatse bleek een motorrijder tegen een afslaande auto te zijn gebotst. Hoe het ongeval precies is gebeurd is niet bekend gemaakt. Het slachtoffer (de motorrijder) is ter plekke behandeld door het personeel van het traumateam. Het slachtoffer is per ambulance onder begeleiding van een trauma arts afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
Ook stonden omstanders hinderlijk dicht bij het incident, daardoor had de politie veel afzet lint nodig om de sporen van het ongeval te behouden.

Update: De politie brengt zojuist naar buiten dat het slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden, wij wensen familie en nabestaande veel sterkte met het verlies.