Update: Drie doden bij verkeersongeval Well

24/03

Foto: LT

24/03

Foto: LT

24/03

Foto: LT

24/03

Foto: LT

24/03

Foto: LT

Well – Zondagmiddag heeft er op de N271 een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee inzittenden om het leven gekomen meldt de politie.

Er heeft een ongeval plaatsgevonden met twee personenauto’s. Hierbij is een van de auto’s tegen een boom aan belandt. Naast de 2 overleden personen is ook een inzittende zwaar gewond geraakt. Deze zaten allen in één auto laat de politie weten. Waardoor het ongeval is ontstaan wordt onderzocht. De VOA (Verkeers Ongevallen Analysedienst) is ter plaatse.

Update 16:32:
De politie meldt dat de persoon die zwaargewond was geraakt ook is overleden. Hiermee staat het aantal doden op drie. Vanwege het onderzoek is de bestuurster van de andere auto aangehouden.

Update 16:55
De politie zet tijdens het onderzoek een drone in om de ongevalssituatie vast te leggen. De weg is voorlopig nog dicht. De recherche is ook ter plaatse en mengt zich in het onderzoek. De burgemeester van de Gemeente Bergen, Hetty Hafkamp, is ook ter plaatse gekomen. Getuigen van het ongeval zijn opgevangen in de naastgelegen Gasterij de Grote Waaij

Update dinsdag 26-3-2019 – Dinsdagmiddag heeft de politie de identiteit van de slachtoffers vrijgegeven , het gaat om drie personen van Poolse afkomst van 31, 35 en 39 jaar oud.