Persoon te water veerweg Blitterswijck

2018-05-10 17:08:10

©LT

Blitterswijck – Donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een peroon te water aan de Veerweg in Blitterswijck. Een man zou uit een boot gevallen zijn, maar kon al snel door andere mensen uit de boot aan de kant worden geholpen. Aldus een woordvoerder van de politie was het slachtoffer aanspreekbaar. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor de zekerheid. Hoe het slachtoffer er aan toe is is niet bekend.

Lokaal nieuws

Politie Venray zoekt eigenaar van aanhanger met waterscooter.

Venray - In de nacht van zondag op maandag omstreeks 03.00 uur zag de politie tijdens de surveillance een combinatie bestelauto met waterscooter op aanhanger rijden over de Wanssumseweg richting Oostrum. Dit vonden de agenten opvallend op dit tijdstip en besloten te keren om de combinatie te controleren. Hierop ging de bestuurder er vandoor en liet zijn voertuig achter. De politie is op zoek naar de eigenaar van de waterscooter en aanhanger. Ook is de politie op zoek naar getuigen die deze combinatie hebben zien rijden of mogelijk camerabeelden hebben van de combinatie. Zaaknummer 2018158162 Bron : Facebook politie Venray-Gennep.

Lees verder...
Steek incident Bergen Politie stelt onderzoek in

Bergen - De politie stelt een onderzoek in naar een geweldsincident dat vrijdagavond plaatsvond op de Straelenstraat.Rond 20 uur kwam er een melding binnen dat er in een woning een geweldsincident had plaatsgevonden waarbij gestoken is. Hierbij raakte een persoon zwaar gewond, deze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een persoon is aangehouden. Het incident vond plaats in huiselijke sfeer. De situatie is nu veilig. Zowel in de woning als buiten de woning vindt onderzoek plaats en is een afzetting geplaatst. Bron: politie.nl

Lees verder...
112 Dag Venray (Fotoalbum)

Lees verder...
Frontale aanrijding Auto X Tractor Bergen

Bergen - Zondagavond omstreeks 18.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Siebengewaldseweg in Bergen. Ter plekke bleken een tractor en een auto frontaal met elkaar in botsing te zijn gekomen. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie. Er zijn twee slachtoffers per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Omstanders melden dat de bestuurder van de auto onwel zou zijn geworden, dit is echter niet bevestigd.

Lees verder...
Dumping Jerrycans Oirloscheheide

Oirlo - Zaterdagmiddag omstreeks kwart over drie kreeg de brandweer een melding van dumping van een aantal Jerrycans aan de Oirloscheheide in Oirlo. Ter plaatse bleek het te gaan om vier jerrycans waarin afgewerkte olie zit. De brandweer heeft dit gemeld bij de gemeente en die zullen de jerrycans opruimen.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

18 aanhoudingen tijdens grote alcoholcontrole in Vlaardingen

Op zaterdagavond 20 oktober hielden de politievrijwilligers een alcoholcontrole in Vlaardingen. Bij de Lepelaarsingel, Marathonweg en Meester L.A. Kesperweg moesten ruim 2500 bestuurders blazen. Hiervan zijn 18 bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Ook werd iemand aangehouden omdat hij onder invloed van drugs reed. De politie heeft van twee bestuurders het rijbewijs ingevorderd. Hiervan was één beginnend bestuurder. Tijdens de controle was ook het Flexteam aanwezig. Zij hebben zich gericht op onder andere ondermijning. Zo werden diverse personen preventief gefouilleerd en auto's doorzocht. Volg het Flexteam van de politie op Instagram!

Lees verder...
Drankrijder raakt macht over het stuur kwijt

Lelystad - Zaterdag heeft een man op de A6 tussen Almere en Lelystad de macht over het stuur verloren en is in de berm terecht gekomen. De man had gedronken. Wijkagent Ingeborg van der Linden twittert; "De bestuurder had een engeltje op zijn schouder". De auto raakte zwaar beschadigd, maar de man kwam er goed vanaf.

Lees verder...
Man gooit met stenen naar hulpverleners, na uit de Waal te zijn gehaald

Nijmegen - Zaterdagavond hebben de hulpdiensten een man uit de waal gehaald. De man schreeuwde dat hij het water niet uit wou. De woordvoerder van de politie weten dat de man van boot naar boot sprong en de Waal in ging. Een brandweerboot en een politiehelikopter gingen op zoek naar de man. Uiteindelijk kon de man uit het water worden gehaald. Eenmaal op de kant rende de man weg en gooide stenen naar de hulpverleners. De moeilijk benaderbare man is gestopt en ambulancepersoneel hebben de man nagekeken. Hoe het met de man gaat is niet duidelijk.

Lees verder...
Gevonden Duitse artilleriegranaat tot ontploffing gebracht

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie heeft vanmiddag om half 1 een Duitse artilleriegranaat tot ontploffing gebracht. De granaat was eerder op de dag aangetroffen aan de Lentse kant van de Waal. De politie kreeg vanmorgen omstreeks negen uur melding van de granaat. Een wandelaar had het projectiel aan de rand van de Waal zien liggen. Door de lage waterstand was het projectiel bloot komen te liggen. Een explosievenverkenner van de politie meldde vanmorgen dat het vermoedelijk een 150mm artilleriegranaat zou zijn. De politie zette de omgeving af. Omstreeks elf uur arriveerden medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie. Zij stelden vast dat het inderdaad om een Duitse 15cm artilleriegranaat bleek te gaan. De granaat uit de Tweede Wereldoorlog was verschoten maar niet ontploft. Na uitgezocht te hebben welk type ontsteking op de granaat zat, werd besloten de granaat veilig te kunnen verplaatsen naar een ploflocatie in de buurt. Om half een werd de granaat op een veilige locatie in Lent tot ontploffing gebracht. Bron: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Lees verder...
Verkeer A73 omgeleid na ongeval Neerbosscheweg

Nijmegen - Gisteravond heeft omstreeks negen uur een ongeval plaatsgevonden op de Neerbosscheweg. Verkeer van en naar de A73 werd omgeleid. Eerder op de avond gingen alle verkeerslichten op het kruispunt op het gele knipperlicht. Omstreeks negen uur botsten de voertuigen. De politie leidde het verkeer om de ongevalslocatie. Auto's vanaf de A73 en de IJpenbroekweg werden naar het Gaziantepplein geleid. Auto's vanaf de Neerbosscheweg en Hogelandseweg werden de A73 op geleid. Niemand raakte gewond. Een berger heeft beide voertuigen weggesleept. Omstreeks half elf werd het kruispunt weer vrijgegeven voor verkeer. Bron: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws