Brand op zolder huis Well

2018-05-08 18:38:28

©LT

2018-05-08 18:38:28

©LT

2018-05-08 18:38:28

©LT

Well – Dinsdagmiddag omstreeks 13.00 uur is er een brand ontstaan op de zolder van een woning in de Paad in Well. Door de brand was ook het rieten dak licht gaan branden. De brand is mogelijk ontstaan in de verwarmingsketel. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Er is wel sprake van rook en waterschade aan het huis. de brand was omstreeks kwart over 2 onder controle, even voor half 4 werd het sein brandmeester gegeven.

Lokaal nieuws

Politie Venray zoekt eigenaar van aanhanger met waterscooter.

Venray - In de nacht van zondag op maandag omstreeks 03.00 uur zag de politie tijdens de surveillance een combinatie bestelauto met waterscooter op aanhanger rijden over de Wanssumseweg richting Oostrum. Dit vonden de agenten opvallend op dit tijdstip en besloten te keren om de combinatie te controleren. Hierop ging de bestuurder er vandoor en liet zijn voertuig achter. De politie is op zoek naar de eigenaar van de waterscooter en aanhanger. Ook is de politie op zoek naar getuigen die deze combinatie hebben zien rijden of mogelijk camerabeelden hebben van de combinatie. Zaaknummer 2018158162 Bron : Facebook politie Venray-Gennep.

Lees verder...
Steek incident Bergen Politie stelt onderzoek in

Bergen - De politie stelt een onderzoek in naar een geweldsincident dat vrijdagavond plaatsvond op de Straelenstraat.Rond 20 uur kwam er een melding binnen dat er in een woning een geweldsincident had plaatsgevonden waarbij gestoken is. Hierbij raakte een persoon zwaar gewond, deze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een persoon is aangehouden. Het incident vond plaats in huiselijke sfeer. De situatie is nu veilig. Zowel in de woning als buiten de woning vindt onderzoek plaats en is een afzetting geplaatst. Bron: politie.nl

Lees verder...
112 Dag Venray (Fotoalbum)

Lees verder...
Frontale aanrijding Auto X Tractor Bergen

Bergen - Zondagavond omstreeks 18.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Siebengewaldseweg in Bergen. Ter plekke bleken een tractor en een auto frontaal met elkaar in botsing te zijn gekomen. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor medische assistentie. Er zijn twee slachtoffers per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Omstanders melden dat de bestuurder van de auto onwel zou zijn geworden, dit is echter niet bevestigd.

Lees verder...
Dumping Jerrycans Oirloscheheide

Oirlo - Zaterdagmiddag omstreeks kwart over drie kreeg de brandweer een melding van dumping van een aantal Jerrycans aan de Oirloscheheide in Oirlo. Ter plaatse bleek het te gaan om vier jerrycans waarin afgewerkte olie zit. De brandweer heeft dit gemeld bij de gemeente en die zullen de jerrycans opruimen.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Getuigen van schietincident gezocht

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag West is op zoek naar getuigen van een schietincident op zaterdagochtend 20 oktober. Rond 04:00 uur ’s morgens is er geschoten op een koffiehuis aan de Regentesselaan. Rond 09:00 uur kreeg de politie een melding dat er in de etalageruit van het koffiehuis kogelinslagen te zien waren, en dat er vermoedelijk was geschoten op het koffiehuis. Direct werd er door forensisch specialisten een plaats delict ingericht en werd een onderzoek opgestart. Ook is er een buurtonderzoek gehouden onder omwonenden van het koffiehuis. Getuigen gezocht De recherche onderzoekt het incident en tast nog in het duister over wie de mogelijke verdachten zijn. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met deze zaak te maken kan hebben, en hun verhaal nog niet bij de politie hebben gedaan. De recherche is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Lees verder...
Stel aangehouden verdacht van openlijk geweld

Breda - Een man en zijn nieuwe vriendin zijn zaterdagavond aangehouden. Ze worden er van verdacht de ex van de man te hebben mishandeld. Zaterdag 20 oktober om 22.30 uur kwam er een melding binnen bij het Operationeel Centrum van een mishandeling die gepleegd zou zijn in een woning aan de Roerstraat. Verschillende politie-eenheden werden die kant op gestuurd. In de woning troffen ze de bewoonster die aangifte wilde doen tegen haar ex-man en zijn nieuwe vriendin. Na aanbellen had ze de deur geopend en toen was het stel naar binnen gestapt en hadden haar mishandeld volgens de aangifte. De 40-jarige ex uit Breda en zijn 32-jarige vriendin uit Sprundel zijn aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak.

Lees verder...
Bus en fietser in aanrijding met elkaar

Breda - Een fietser is zaterdagavond gewond geraakt toen hij in aanrijding kwam met een lijnbus. Hij is naar het ziekenhuis gebracht Op zaterdag 20 oktober 2018 om 20.00 uur kwam de melding binnen bij het operationeel centrum. Op de Parkstraat met de Wilhelminastraat waren een bus en een fietser in aanrijding met elkaar gekomen. De fietser was daarbij gewond geraakt. De hulpdiensten troffen daar inderdaad een gewonde fietser aan, een 51-jarige man uit Achtmaal. Hij was nog aanspreekbaar en gaf aan dat hij vanuit de Parkstraat aan was komen rijden. Omdat hij voorrang had en er van uitging dat de bus wel stopte fietste hij door. De buschauffeur gaf echter aan dat hij de fietser niet gezien had omdat deze geen licht aan had. De zaak wordt verder onderzocht. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Lees verder...
18 aanhoudingen tijdens grote alcoholcontrole in Vlaardingen

Op zaterdagavond 20 oktober hielden de politievrijwilligers een alcoholcontrole in Vlaardingen. Bij de Lepelaarsingel, Marathonweg en Meester L.A. Kesperweg moesten ruim 2500 bestuurders blazen. Hiervan zijn 18 bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Ook werd iemand aangehouden omdat hij onder invloed van drugs reed. De politie heeft van twee bestuurders het rijbewijs ingevorderd. Hiervan was één beginnend bestuurder. Tijdens de controle was ook het Flexteam aanwezig. Zij hebben zich gericht op onder andere ondermijning. Zo werden diverse personen preventief gefouilleerd en auto's doorzocht. Volg het Flexteam van de politie op Instagram!

Lees verder...
Drankrijder raakt macht over het stuur kwijt

Lelystad - Zaterdag heeft een man op de A6 tussen Almere en Lelystad de macht over het stuur verloren en is in de berm terecht gekomen. De man had gedronken. Wijkagent Ingeborg van der Linden twittert; "De bestuurder had een engeltje op zijn schouder". De auto raakte zwaar beschadigd, maar de man kwam er goed vanaf.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws