Eigenaar ring gezocht

Zaterdag tijdens het carnavalsevenement De Roetsj is in de omgeving van de Grotestraat te Venray een gouden ring gevonden. In de ring onder andere de inscriptie: HALIMA.
De eigenaar kan zich melden bij de politie Venray-Gennep, tel. 0900-8844.
Hierbij verwijzen naar zaaknummer 2018022049.

Bron: politie Venray-Gennep

Lokaal nieuws

Politie inval Venray vanwege langlopend drugsonderzoek.

Venray - Dinsdag heeft de politie een inval in twee panden gedaan in verband met een langlopend drugsonderzoek . Het gaat om panden aan de Luitstraat en Henseniusstraat . Bij de invalactie zijn ook het arrestatieteam en de douane betrokken . Of er iemand is aangehouden is onbekend. De resultaten van de inval worden later bekend gemaakt . Update :  In die woningen werden kleine hoeveelheden hard- en softdrugs aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Twee mannen van 32 jaar uit Venray zijn aangehouden voor handel in drugs. Ze zitten vast en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.  

Lees verder...
Persoon te water veerweg Blitterswijck

Blitterswijck - Donderdagmiddag omstreeks 16.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een peroon te water aan de Veerweg in Blitterswijck. Een man zou uit een boot gevallen zijn, maar kon al snel door andere mensen uit de boot aan de kant worden geholpen. Aldus een woordvoerder van de politie was het slachtoffer aanspreekbaar. Er werd een traumahelikopter opgeroepen voor de zekerheid. Hoe het slachtoffer er aan toe is is niet bekend.

Lees verder...
Brand op zolder huis Well

Well - Dinsdagmiddag omstreeks 13.00 uur is er een brand ontstaan op de zolder van een woning in de Paad in Well. Door de brand was ook het rieten dak licht gaan branden. De brand is mogelijk ontstaan in de verwarmingsketel. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Er is wel sprake van rook en waterschade aan het huis. de brand was omstreeks kwart over 2 onder controle, even voor half 4 werd het sein brandmeester gegeven.

Lees verder...
Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed in Leunen.

Leunen/Venray : In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 31-jarige bestuurder van een personenauto aan de Leunseweg te Leunen gecontroleerd op rijden onder invloed. De bestuurder dacht hier kennelijk anders over en wenste hier niet aan mee te werken. Uiteindelijk is de bestuurder, een 31 jarige inwoner uit Venray, aangehouden. Bij een alcohol onderzoek aan het politie bureau bleek dat de bestuurder in overtreding was. Uitslag ademanalyse was 730 ug/l. Dat is ruim 3 x het toegestane. Naar aanleiding van deze uitslag werd ook zijn rijbewijs ingevorderd. Bron : Facebook Politie Venray-Gennep

Lees verder...
Automobilist verliest macht over stuur en botst tegen lantaarnpaal

Venray - Woensdagavond omstreeks kwart over 8 is er een ongeval gebeurt op de kruising Polkastraat/Brukske. Hier was een automobilist de macht over het stuur verloren en tegen een lantaarnpaal gebotst. De bestuurster zou voor iets hebben moeten uitwijken, mogelijk is er alcohol in het spel maar dat moet nog onderzocht worden. De bestuurster is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Ongeval met twee auto's bij spoorwegovergang Vierpaardjes in Venlo.

Venlo - Vrijdagmiddag rond 15.30 uur zijn op de Vierpaardjes in Venlo twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de spoorwegovergang . Bestuurders zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis . . De toedracht van het ongeval is niet bekend .

Lees verder...
Auto volledig uitgebrand in Roermond .

Roermond - Vrijdag in de vroege ochtend omstreeks 5.30 uur is een auto aan de Gebroek in Roermond volledig uitgebrand , naast het voertuig stond een bromfiets , ook deze is in vlammen opgegaan . Er is niemand gewond geraakt . Een woning heeft door de vuur en hitte ruitschade en schade aan dakgoot opgelopen . Waardoor de brand kon ontstaan is niet bekend . De politie is een onderzoek naar de toedracht gestart .  

Lees verder...
Verdachte van auto-inbraak aangehouden dankzij alerte buurtbewoners

Op donderdagmiddag 24 mei kreeg de politie een melding van een auto-inbraak aan de Mozartlaan in Maassluis. Direct ging de politie ter plaatse om eventuele daders nog in de kraag te kunnen vatten. Vlak na de inbraak werd er niemand meer aangehouden door de politie. Alerte buurtbewoners hadden goeden en bruikbare informatie voor de politie. Dit zorgde ervoor dat de politie de verdachte op donderdagavond alsnog kon aanhouden. Het voertuig had schade aan onder andere het raam. Of de dader ook buit heeft gemaakt, is niet bekend.

Lees verder...
Autoinbraak in de Malvert

Nijmegen - Afgelopen nacht is de politie rond 3:00 gealarmeerd voor een heterdaad autoinbraak aan de 60e straat van de Malvert. De inbraak werd gepleegd in een Ford Ka. Door een goede omschrijving van de melder kon er op basis van het signalement een verdachte in de wijk worden aangehouden. Een tweede verdachte werd als laatste gezien in de 32e straat en kon ontkomen. Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees verder...
Vrouw beroofd op de Holpijpstraat

Arnhem - Donderdag aan het begin van de middag is een oudere vrouw beroofd op de Holpijpstraat beroofd door twee meiden. De politie stuurde een Burgernetbericht uit om de daders te pakken te krijgen. De daders vluchtten in de richting van de Herminiumstraat. De politie laat weten dat de verdachten tussen de 15 en 20 jaar oud zijn. Ze droegen beiden een knot in het haar en zouden van Surinaamse afkomst zijn. Heeft u iets gezien of gehoord neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws