blogname

112
venray

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Diefstal bedrijfsauto Well, Getuigen gezocht


Afgelopen nacht, zondag 7 januari 2018 tussen 02.00 uur en 02.15 uur werd er vanaf de oprit van een woning aan de Bosserheide te Well een bedrijfsauto weggenomen. Dit betrof een Mercedes Vito, kleur bruin.
De auto is enkele minuten daarna op de Geeststraat te Oostrum aangetroffen.
Vermoedelijk zijn de dader(s) dus met deze bedrijfsauto vanaf Well, over de Provincialeweg de N270 naar Oostrum gereden. (brug over de Maas - Brugstraat/Venrayseweg Wanssum - Wanssumseweg/Mgr Hanssenstraat Oostrum).
Zie bijgevoegde afbeelding.
Tevens bestaat het vermoeden dat tijdens deze rit een personenauto reed, welke betrokken is geweest bij deze diefstal.Mocht u mogelijk iets hebben gezien of mogelijk camerabeelden hebben, neem dan contact met ons op.
Politie Venray-Gennep, tel 0900-8844.

Zaaknr: 2018003437.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws