Lood gestolen van dak basisschool, Getuigen gezocht

2018-01-05 20:41:27

Archieffoto ©LT

2018-01-05 20:41:27

Foto: Politie Venray

Venray – Afgelopen nacht, 5 januari rond de klok van 01:00 uur, meldde een oplettende buurtbewoner dat er een man bij een basisschool aan de Goudsmitstraat in Venray goederen aan het verslepen was naar de openbare weg.
Helaas heeft de politie de verdachte niet meer aangetroffen.

Uit nader onderzoek van de politie blijkt dat deze verdachte ruim 100 kilo aan lood van het dak van de basisschool heeft gehaald.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben in de omgeving van de Goudsmitstraat in Venray.
Heeft u informatie, neem dan contact op via 0900-8844.

Bron: Politie Venray

Lokaal nieuws

Scooterrijder schrikt van Motorrijder en komt ten val

Well - Zondagmiddag omstreeks 12.00 uur is er een scooterrijder ten val gekomen bij de rotonde N270/N271. De scooterrijder zag een motorrijder op het laatste moment, en is door een schrikreactie ten val gekomen. De bestuurder is ter plaatse door het ambulancepersoneel verbonden en kon zijn weg weer vervolgen.

Lees verder...
Brandweer rukt uit voor autobrand oprit A73

Venray - Vrijdagavond omstreeks kwart voor tien kreeg de brandweer een melding van een autobrand bij de oprit A73 Venray richting Nijmegen. Er is tijdelijk één rijstrook afgesloten geweest, het verkeer heeft hier nagenoeg geen hinder van ondervonden.

Lees verder...
Zeer grote brandweer inzet bij bosbrand Milheeze

Milheeze - Even over de provinciegrens tussen Vredepeel en Ysselsteyn heeft een zeer grote bosbrand gewoed. Brandweer uit de hele regio was aanwezig voor het bestrijden van de brand. De brand is ontstaan omstreeks half vijf en was tegen 20 voor zeven onder controle. Tegen half negen ontstond er weer rookontwikkeling en is er weer verder gegaan met blussen. Er werd ook een drone-team ingezet om de brand en de omvang ervan in kaart te krijgen. Er word geschat dat er zo`n 2 hectare aan bosgebied in de as is gelegd.

Lees verder...
Wederom bosbrand Kevelaarsedijk Well

Well - Zaterdagmiddag omstreeks half vijf heeft er een brand gewoed aan de Kevelaarsedijk in Well. Dit is nu al de derde brand op precies dezelfde locatie in het bos in twee weken tijd. De brandweer is met veel materieel ter plaatse. Aldus de brandweer is er zo`n 200 vierkante meter afgebrand.

Lees verder...
Getuigen gezocht autobranden Wanssum

Wanssum - De politie zoekt getuigen van twee autobranden in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.00 uur aan de Brugstraat in Wanssum. Buurtbewoners die wakker werden, hebben geprobeerd om de brand te blussen totdat de brandweer arriveerde die de vlammen heeft gedoofd. In de loop van de donderdagmorgen is er door agenten een buurtonderzoek gehouden. De politie houdt er rekening mee dat er sprake is van brandstichting. De politie doet voor haar onderzoek een dringend beroep op eventuele getuigen die iets gezien of gehoord hebben. Deel mogelijke informatie via telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Zaaknummer: 2018101010.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Inbreker op heterdaad aangehouden

Nijmegen - In de nacht van donderdag op vrijdag kreeg de politie een melding van een heterdaad inbraak bij de Praxis aan de Van Rosenburgweg. Politie eenheden gingen met spoed ter plaatse. Na een korte achtervolging kon de dader aangehouden worden. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Nijmegen. Afgelopen nacht een heterdaad aanhouding ter zake inbraak bij de Praxis aan de Van Rosenburgweg. Persoon probeerde te ontkomen aan de politie, maar is na een korte achtervolging alsnog opgepakt.

Lees verder...
Brand in sporthal in Renswoude

Renswoude - woensdagmiddag is de brandweer groots uitgerukt voor een brand in een sporthal aan de Hokhorst in Renswoude. Een bedrijf was dakleer aan het branden waarna de brand ontstond Tijdens de bluswerkzaamheden zijn er een aantal kleine ontploffingen geweest. Of dit komt door de asbest is niet duidelijk. Een aantal huizen dat dicht tegen de sporthal is aangebouwd, zijn ontruimd. Bewoners wordt geadviseerd om ramen en deuren dicht te houden

Lees verder...
28-jarige Boguslaw Wladyslaw Suska uit Breda vermist

Vermist sinds 11 juli , de 28-jarige Boguslaw Wladyslaw Suska uit Breda. De heer Suska is een Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij is omstreeks 14:30 uur in verwarde toestand vertrokken uit de GGZ kliniek Breburg aan de Muiderslotstraat 150 in Breda. Sindsdien is niets meer van hem vernomen. Omschrijving van meneer: - Blank - Donker kort geschoren haar - Diverse schrammen op het hoofd - Verwondingen aan de onderarmen - Blauwe blouse en zwarte trainingsbroek Naam: Boguslaw Wladyslaw Suska Geboortedatum: 01-11-1989 Huidige leeftijd: 28 Lengte: 180 cm Haarkleur: Donker Geslacht: Man Hebt u informatie over deze vermissing? Of heeft u de heer Suska gezien? Benader hem niet zelf. Neem contact op met de politie via 0800-6070.

Lees verder...
Brand in bedrijfsverzamelgebouw Binderskampweg

Nijmegen - Gistermiddag is omstreeks vijf uur brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Binderskampweg. De brandweer heeft de brand geblust. Medewerkers van een bedrijf tegenover het pand hoorde een alarm afgaan. Toen zij gingen kijken zagen ze rook uit het dak van het pand komen. In het pand was niemand aanwezig. Hierop hebben zij de brandweer gealarmeerd. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. De politie zette een deel van de weg af en hield omstanders op een veilige afstand. De brandweer bluste de brand en bracht enkele verbrande voorwerpen naar buiten. De brand bleef beperkt tot een kleine stapel voorwerpen, wel was er sprake van hevige rookontwikkeling. Omdat de rook via een tussenlaag in het plafond naar meerdere panden trok, heeft de brandweer bij meerdere bedrijven de voordeur geforceerd. Bij meerdere naastgelegen bedrijven is sprake van roetschade. De brandweer heeft de bedrijven geventileerd. Wat de oorzaak van de brand is geweest, is onbekend. Een woordvoerder van de brandweer laat weten dat er geen onderzoek naar de oorzaak van de brand zal plaatsvinden. Er zijn geen sporen gevonden die duiden op brandstichting. Niemand raakte gewond bij de brand. Bron: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Lees verder...
Handhaving en politie houden verkeerscontroles in Maassluis

Op dinsdag 17 juli hielden handhavers van de gemeente Maassluis en vrijwilligers van de politie diverse algemene verkeerscontroles in Maassluis. Op de Industrieweg, Laan 1940-1945 en de Westlandseweg werden auto's en scooters selectief staande gehouden door de opsporingsambtenaren. Tijdens de controle werd een alcoholcontrole afgenomen en documenten zoals rijbewijs werden gecontroleerd. Er zijn nauwelijks bekeuringen uitgeschreven.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws